Po třech porážkách přišlo další vítězství staršího dorostu

V prvním kole se podařilo našim starším dorostencům zdolat soupeře z Brna. Po této výhře bohužel přišel bodový půst, který přetrhlo až utkání proti Novému Veselí. Toho dorostenci porazili o tři branky. Podrobnosti k zápasu čtěte v článku.

5.kolo 1.ligy st.dorostu:

HK .A.S.A. Město Lovosice – Sokol Nové Veselí
29:26 (14:14)
std-lovosice-plzen-12

Začátek střetnutí byl vyrovnaný, oba týmy se střídaly ve skórování a výsledkem byl stav 5:5  ve dvanácté minutě zápasu. Naše pátá branka ale načla střeleckou sérii Lovosic, která se zastavila na vedení 9:5. Další minuty patřily našemu soupeři, který nejenže dokázal utkání srovnat, ale závěru dokonce strhnout vedení na svoji stranu (12:14 ve 29.minutě). Poslední minuta ale přinesla dvě branky našemu týmu a tak do šaten oba týmy odcházely s nerozhodným poločasovým výsledkem 14:14.

Druhý poločas přinesl obdobný začátek jako v polovině první. Oba týmy se střídaly ve vedení. Rozhodující moment přišel kolem 45.minuty. Nejprve soupeř utekl na 21:23, série pěti gólů z rukou našich hráčů ale přinesla konečně mírné uklidnění na naši stranu (26:23) a na toto odskočení již soupeř nedokázal zareagovat.

Vítězství nad Novým Veselím posunulo náš tým na sedmou příčku tabulky se ziskem čtyř bodů. V dalším  kole jedeme do Náchoda, kde bychom chtěli určitě bodovat. Zápas se hraje v v sobotu 26. října od 10:30 hodin.

Komentář trenéra Radka Milera: „ve vyrovnaném klání rozhodla poslední desetiminutovka, kdy se konečně naší obraně povedlo eliminovat hrot útoku a tak donutit soupeře k chybám a nepřipravené střele. Brankáři Hrdličkovi se povedly některé zákroky, které domácí podržely, a tak  jsme se po dlouhé době opět radovali z utrápeného, ale zaslouženého vítězství.“

Sestava a branky Lovosic: Hrdlička – Paleček, Mareš 1, Poráč 4, Baičev, Černý 1, Dlouhý Jiří, Barth 7/1, Pěkný 3, Strnad, Konárik 2, Machač 4, Franc 7, Seyfryd

 

Branky ze 7m hodů: 1 – 3
vyloučení: 3 – 4
rozhodčí: Blanar, Haramul
diváků: 90

Statistiky ze zápasu na chf.cz