Nové Veselí odjelo s desetibrankovou porážkou

V pátém kole první ligy mladšího dorostu nastoupili naši házenkáři proti celku z Nového Veselí. Ani tento soupeř je nedokázal porazit a tak jako jediní zůstávají bez porážky na první příčce ligové tabulky. Více k zápasu čtěte v článku.

5.kolo 1.ligy ml.d.:

HK .A.S.A. Město Lovosice – Sokol Nové Veselí
30:20 (15:11)
mld_lovoplz_cs015

Třetí utkání před domácím publikem přineslo třetí výhru našeho týmu. Ta jej udržela na čele ligové tabulky, když jako jediný z týmů nepoznal hořkost porážky a v dosavadním účinkování ztratil pouhý bod.

Do utkání vstoupil náš celek velmi dobře a ve 12. minutě vedl již rozdílem čtyř gólů 7:3. Poté  ale přišlo několik zbytečných technických chyb a naše neproměněné šance, které dovolily soupeři držet stejný brankový rozdíl (26.minuta 12:8). Čtyři branky ztráceli hosté z Nového Veselí i po poločasovém hvizdu, kdy na ukazateli svítilo 15:11 v náš prospěch.

Úvod druhé půle byl zprvu velmi vyrovnaný, ale postupem času se více začalo prosazovat naše družstvo. Nejprve se nám podařilo odskočit na 20:14 a další povedený úsek hry přišel pak mezi 12.-16. minutou, kdy jsme navýšili vedení až na 24:15. Nakonec větší důraz v obraně, kvalitní výkon brankáře a zlepšená střelecká úspěšnost rozhodly o naší jednoznačné výhře v poměru 30:20.

V dalším kole zajíždíme k jednomu z celků z horní poloviny tabulky, když se představíme ve Strakonicích. Utkání zde začíná v sobotu 26. října od 16hodin.

Sestava a branky Lovosic: Zmatlík – Poráč 1, Johan, Provinský 7, Motejl 6, Karlovec 4, Konárik 2, Mareš, Čech 6, Seyfryd 4, Čepelák

Branky ze 7m hodů: 0 – 1
vyloučení: 3 – 2
rozhodčí: Blanar, Haramul
diváků: 50

Statistiky ze zápasu na chf.cz