Muži postoupili do čtvrtfinále Českého poháru

Ve velmi přátelské a milé atmosféře se včera odehrálo osmifinálové utkání mezi naším týmem a týmem z Velkého Meziříčí. Naši házenkáři si v něm zajistili postup do čtvrtfinále, ve kterém se již potkají s některým z extraligových týmů. Podrobnosti k zápasu čtěte v článku.

OF Českého poháru mužů:

Sokol Velké Meziříčí – HK .A.S.A. Město Lovosice
18:34 (7:16)

Naši házenkáři neponechali v dalším zápase Českého poháru nic náhodě a od počátku dali jasně najevo, že chtějí postoupit do jeho dalšího kola. Již od samého začátku střetnutí si Lovosice budovaly brankový náskok, který ve čtvrtině utkání činil 11:4. Domácí hráli sympaticky, ke konci druhé desetiminutovky k radosti svých příznivců snížili na 7:12, ale závěr poločasu pak patřil díky čtyř gólům našim hráčů, kteří jej vyhráli celkově 16:7.

I ve druhém poločase se oba týmy házenou bavily a na radosti domácích fanoušků nezměnilo nic ani nepříznivé skóre utkání. Celkově jsme ve Velkém Meziříčí zvítězili 34:18 a věříme, že jsme divákům převedli ve spolupráci s domácím týmem pohledné utkání.

Ve čtvrtfinále se pak již můžeme těšit na některého z extraligových soupeřů, se kterým změříme síly dle rozpisu soutěže 6. listopadu.

Komentář trenéra Vladimíra Šumy: „odehráli jsme velice dobrý zápas, se zcela odlišným přístupem než tomu bylo v minulém kole proti Mladé Boleslavi. Hned od začátku jsme si vybudovali výraznější brankový náskok a umožnili tak v zápase nastoupit celému týmu včetně obou brankářů. Zápas doprovázela milá a přátelská atmosféra, zaplněná hala tleskala od začátku do konce každému gólu. Pro nás to bylo házenkářské pohlazení a děkujeme Velkému Meziříčí za velmi milé přivítání, kterému by se mohly učit i některé extraligové kluby.“

Branky ze 7m hodů: 0 – 1
vyloučení: 1 – 2
rozhodčí: Letev, Smékal
diváků: 261

Statistiky ze zápasu na chf.cz

Kategorie: aktuality, tým "A"