Mladší dorostenci vezou z Ostravy vítězství

V sobotu cestovalo družstvo mladších dorostenců sehrát první podzimní kolo na venkovní palubovce a to až na severní Moravu do Ostravy. Tým navíc odjížděl vlivem zranění a nemoci v nekompletní značně oslabené sestavě.

1.liga ml.d., 3.kolo:

Sokol Ostrava – HK .A.S.A. Město Lovosice
33:39 (17:19)
std-lovosice-plzen-10

Utkání bylo od počátku velmi vyrovnané, vyhecované a vypjaté a ani jednomu ze soupeřů se nedařilo odskočit na více jak dvoubrankový rozdíl. V závěru první půle jsme převážili vedení na naší stranu a tři minuty před koncem půle jsme vedli 19:15. Následné zcela zbytečné vyloučení jednoho z našich hráčů ale dovolilo soupeři opět korigovat a do šaten jsme odcházeli jen s mírným vedením 19:17.

Také ve druhém poločase pokračoval urputný a možná až příliš vypjatý a tvrdý souboj. Poté přišla komplikace v podobě vyloučení našeho hráče Jirky Kalíka za údajně likvidační zákrok na proskakující spojku domácího družstva (pozn. vedoucího týmu Radka Provinského: celou situaci jsem bohužel neviděl, takže jí nemohu blíže komentovat, ale dle mého názoru k tomuto nešťastnému momentu nemuselo vůbec dojít, kdyby některé předchozí zákroky na obou stranách byly již od počátku přísněji posuzovány). I přes tento problém a další oslabení družstva, jsme koncovku zápasu zvládli lépe a dovedli jsme utkání do vítězného konce v poměru 33:39 v náš prospěch.

Po třech kolech tak máme na svém kontě i nadále plný bodový zisk. V dalším kole se představíme v sobotu 12. října od 14hodin v Kopřivnici.

Sestava a branky Lovosic: Hrdlička – Johan 3, Kalík 6, Provinský 13, Čepelák 4, Richter 3, Karlovec 5, Vodička, Konárik, Mareš, Seyfryd 5

Statistiky k zápasu na chf.cz