Mladší dorostenci poprvé ztratili, remizovali v Kopřivnici

Čtvrté kolo první ligy mladšího dorostu přineslo první bodovou ztrátu pro lovosický celek. Ten v sobotu zajížděl na palubovku Kopřivnice a závěrečné drama přineslo dělení bodů rovnoměrně mezi oba celky. Podrobnosti čtěte v článku.

4.kolo 1.ligy ml.d.:

KH Kopřivnice – HK .A.S.A. Město Lovosice
26:26 (15:11)

Do Kopřivnice odjíždělo naše družstvo stále v nekompletní sestavě poznamenané nemocemi a zraněním. Úvod utkání se nesl v duchu našich neproměněných šancí. K tomu se přidaly technické chyby a několik zbytečným vyloučením. V jednu chvíli jsme hráli jen se třemi hráči v poli a domácí tak šli poměrně snadno a pohodlně do vedení (17.minuta 8:3). Náskok z úvodu zápasu si kopřivničtí udržovali po celý první poločas, který skončil pro naše družstvo nepříznivým stavem 15:11.

Druhý poločas jsme začali podstatně lépe a dokázali jsme postupně srovnat hru a skóre. Ve 25. minutě jsme šli dokonce do vedení 23:24, ale domácí dvěma brankami opět převážili skóre na svojí stranu. Následně jsme doplatili na v tomto zápase pro nás největší problém a to na neproměňování šancí, kdy domácí naopak dokázali skórovat vždy poměrně snadno. V dramatické koncovce utkání jsme pak gólem Filipa Motejla dvě vteřiny před závěrečným klaksonem dokázali vzhledem k průběhu hry vybojovat pro nás velmi cenný bod za remízu 26:26.

V tabulce i nadále zůstáváme na prvním místě, jako jediný celek jsme zatím neprohráli. V dalším kole nás čeká tým Nového Veselí, který přivítáme v naší hale v neděli 20. října od 12hodin.

Sestava a branky Lovosic: Vodička – Johan, Provinský 7/2, Motejl 3, Richter, Karlovec 1, Konárik 9, Mareš, Čech 3, Seyfryd 3, Čepelák

Branky ze 7m hodů: 1 – 2
vyloučení: 4 – 5
rozhodčí: Krejčí, Baululik
diváků: 45

Statistiky za zápasu na chf.cz.