Starší žačky na turnaji v Mělníce

Nováček soutěže Wendy Mělník hostil o víkendu turnaj Ligy Ústeckého kraje. Naše házenkářky se na něm střetly se čtyřmi soupeři a získaly celkem pět bodů. Více k turnaji najdete v článku.

Den házené v LovosicíchLiga Ústeckého kraje – starší a mladší žačky v házené

Mělník  23. Září 2013

Na úvod turnajové ligy jsme zavítali k novému účastníkovi soutěže Wendy Mělnik. Turnaj se konal na venkovním hřišti při příjemném podzimním počasí….

Starší žačky

Opět jsme otevírali turnaj s domácím celkem. Nastoupili jsme s respektem k soupeři, ale  nováčka soutěže jsme moc nepotěšili výhrou 11:3. Soupeř není až tak herně vyspělý a bylo to vidět i na obrazu hry.

Dalším novým účastníkem severočeské ligy je tým Lokomotivy Cheb. S tímto soupeřem máme vítěznou bilanci z okolních turnajů. Zápas nezačal pro nás moc dobře, nechali jsme si soupeře odskočit na rozdíl 3 branek a po celý zápas jsme jen dotahovali. Neproměněný 7m hod a únik ke konci zápasu nás stál bod, ale za nasazeni a bojovnost zvrátit utkání zaslouží naše slečny pochvalu.

Ve třetím utkání na nás čekal favorit ligy Spartak Ústí nad Labem. Špatný vstup do utkání (3:8) nás stal v druhém poločase mnoho sil, toto manko jsme se snažili dotáhnout  v celé druhé půli. Po několika chybách soupeře se nám podařilo snížit na rozdíl 3 branek. Ale zkušenost a vyhranost ústeckých žaček byla znát a ke konci utkáni určily, kdo bude vítězem tohoto duelu. Zde opět pochvala žačkám za dobrou spolupráci v obraně.

Na závěr turnaje nás čekal známý DHK Most, který nás překvapil a opět jsme v zápase dotahovali. Naštěstí několik technických chyb a nepřesnost mosteckých žaček nám dovolilo do poločasu zápas srovnat (6:6). Druhou polovinu utkání jsme již diktovali tempo hry a šli jsme si pro výhru i 13:10

Střelkyně branek: Šumová 10, Butalová 3, Kalivodová 3, Frieserová 2, Drobná 2, Polášková 1

Výsledky Lovosic: 

Wendy Mělník : HK Lovosice             3:11 (2:6)    7m ­| (2:3)
HK Lovosice : Loko CHeb                 12:12 (5:5)   7m | (2:4)
Spartak ústí : HK Lovosice               18:12 (8:3)   7m | (3:1)
DHK Most : HK  Lovosice                 10:13(6:6)   7m | (4:4)           

Kategorie: mládež, žačky