Jednoznačné vítězství mladších dorostenců

Ve druhém kole nejvyšší soutěže mladšího dorostu hostili naši házenkáři celek z Plzně. Ta v loňské sezóně dokázala v první lize získat prvenství, ale z naší palubovky si odváží drtivou porážku. Více informací k zápasu čtěte v článku.Mladší dorost2.kolo 1.liga ml.dorost:

HK .A.S.A. Město Lovosice – SSK Talent Plzeň
41:26 (17:11)

Začátek utkání vyzněl velice těsně pro našeho soupeře, který se zkraje zápasu ujal vedení 5:4 (5.minuta). Čtyřmi brankami v řadě ale naši házenkáři převzali iniciativu v utkání (8:5) a Plzeň již v zápase ani jednou do vedení nepustili. Do 22.minuty a stavu 12:10 v náš prospěch viděli diváci vyrovnané utkání, závěr prvního poločasu ale byl ve znamení lovosických barev a vybudování poločasového náskoku 17:11.

Začátek druhé půle se našim hráčům vydařil a po deseti minutách druhého poločasu bylo vedení již dvouciferné. Brankově se dokázali prosadit téměř všichni hráči a v celkovém součtu jsme loňského vítěze soutěže porazili o 15branek 41:26.

V dalším střetnutí zajíždíme do Ostravy, kde se představíme v sobotu 5. října od 13hodin.

Komentář vedoucího družstva Radka Provinského: „začátek utkání byl z obou stran velmi opatrný, ale naši hráči postupem času přeci jen vytěžili z rychlosti a přesnosti zakončení poločasový náskok. Nástup do druhé půle vyzněl jednoznačně v náš prospěch a vedl až k navýšení náskoku na deset branek. I po prostřídání všech hráčů se pokračovalo v rychlé hře s přesnou střelbou a konečný výsledek je pro soupeře až hrozivý. Po celé utkání fungovala velice dobře obrana, za kterou chytal spolehlivě Tomáš Zmatlík.“

Sestava a branky Lovosic: Zmatlík – Poráč 1, Kalík 6, Johan 5, Provinský 4, Motejl 2, Karlovec 2, Konárik 9, Mareš, Čech 5, Seyfryd 5, Čepelák 1, Lichtenberg 1

Sedmimetrové hody: 0 – 1/1
vyloučení: 8 – 2
rozhodčí: Skružná, Skružný
diváků: 40

Statistika k zápasu na chf.cz