Lovosice - Brno

První z dvou utkání hrajeme na hostujícím hřišti

Lovci mají před sebou poslední dvojutkání letošní sezóny, ve kterém budou bojovat o konečné 5. místo celého ročníku proti Brnu. První partii sehrají na hřišti našeho soupeře.

 5.-6. místo extraligy:

SKKP Handball Brno – Lovci Lovosice,
sobota 7. května 16:00

SKKP Handball Brno je tým proti kterému se nám dlouhodobě nedaří. Ačkoliv marně v paměti budeme hledat sezónu, kde se v konečném součtu Brno umístilo před námi, tak ve vzájemných utkáním je to jiný příběh. V posledních 7 duelech nás tento soupeř 6x pokořil a pouze jednou jsme odcházeli jako vítězové.

Jihomoravský celek má velmi dobře obsazené posty a v této sezóně se neustále zlepšoval. Zakládá si na organizované hře s jasně stanovenou taktikou. Bohužel pro Lovce, na nás většinou velmi účinnou.

Lovosice tedy nečeká vůbec jednoduchý úkol, protože budou bojovat nejen s neoblíbeným soupeřem, ale i sami se sebou. Všichni cítíme, že se nám nedaří navázat na výborné výkony z podzimní části soutěže a pořád to skřípe.

Utkání laďte na tvcom.cz, kde nám snad domácí celek zajistí ničím nerušený přenos.

JSME JEDEN TÝM MY A VY!

Komentáře před utkáním: Roman Jelínek, trenér: „Brno má dobře poskládaný tým a hraje dobře po taktické stránce. My musíme změnit hlavně nastavení hlavy. Jít do zápasu s cílem zvítězit a být ochotni pro to udělat maximum. Nesmíme si vybrat hluchá místa, která nás trápí po celou sezónu. Myslím, že zápas rozhodne právě mentální nastavení.“

Lukáš Malý, křídlo: „V neděli jsme se s velkým štěstím dostali do souboje o 5.-6. místo. I když se stále jedná o „souboj zklamaných“ a sezóna se chýlí ke konci, i přesto v sobě musíme najít zbytky sil a motivace, abychom se našim fanouškům odvděčili za jejich podporu co nejlepším možným umístěním. S Brnem sice nemáme v poslední době lichotivou bilanci, ale já pevně doufám, že právě tohoto dokážeme využít ve svůj prospěch. Chceme soupeři hned v sobotu dát jasně najevo, že jim poslední dvě porážky chceme vrátit a přivést si tak na domácí půdu co nejlepší možný výsledek. Sezóna je dlouhá a náročná a tak si myslím, že sobotní zápas nebude o tom, kdo se na něj lépe připraví, ale o tom, kdo bude více chtít uspět.“