Minižáci na dvou frontách, na Dukle nezklamali a v Ústí hráli prim

Na dvou frontách v sobotu 14. května 2022 se představili lovosičtí minižáci. V Ústí n.L. v mistrovském turnaji 4+1 byla potřeba pomoci přípravky, aby  Lovci postavili do soutěže přihlášená dvě družstva. I když se oficielně výsledky nepočítají, oba týmy si vedly více než dobře.

Ve sportovním areálu ve Břvích pořádala Dukla Praha další kolo  Podkrušnohorské ligy minižáků, která se hraje klasicky. Ve vyrovnaném turnaji, kdy žádné družstvo neodjelo bez vítězství a každé ztratilo body, Lovosičtí potvrdili rostoucí výkonnost.

LOVOSICE – DHK MOST 9:9

Velmi vyrovnané utkání, ve kterém dívky stále dotahovaly jednobrankové vedení Lovců. V samém závěru ale skóre překlopily na svoji stranu. Lovci však v poslední minutě dosáhli na spravedlivou remizu.

LOVOSICE – LOUNY 8:4  

Lovosice vyrukovali na lounské důraznou obranou a rychlým přechodem do útoku a v poločase vedli 5:3. Dvě vyloučení ve druhém poločase přibrzdila tempo Lovců, ale lounští na zvrat neměli síly.

LOVOSICE – HK MOST 14:4

Základem vítězství byla důrazná obrana a rychlý přechod do útoku. Navíc se vytvořené šance dařilo proměňovat a tak o výsledku nebylo pochyb.

LOVOSICE – DUKLA 10:5  

Utkání nebylo zdaleka tak jednoznačné, jak to vypadá podle výsledku. Úvod utkání byl sice velkolepý, kdyby to v 5. minutě bylo 5:0, nikdo by se nedivil, ale to neproměňování !!!  Soupeř vyrovnal hru a obrana Lovců se hrozně nadřela, aby uhlídala tři ostré spojky Dukly.

LOVOSICE – SOKOL VRŠOVICE 8:5  

Výborný výkon Lovců v prvním poločase znamenal stálé, byť jednobrankové vedení. Ve druhém poločase se lovosickým přestala dařit střelba také díky zbrklosti a poločas psychicky naprosto nezvládli.

Dalo by se říci, že družstvo sehrálo výborný turnaj. Výrazně zlepšilo obrannou fázi a rychlý přechod do útoku nesl ovoce. Hráči se pokoušeli o uplatnění individuelní techniky. Za bojovnost a nasazení zaslouží všichni pochvalu. Škoda, že si obraz pošramotili druhým poločasem v utkání s Vršovicemi.

SESTAVA:

KASÍK – ZÁLESKÝ, HOPP, MRKVIČKA, TIRPÁK, PAUR, LIPPERT, DRYJE, ZŮNA

Kategorie: aktuality, minižáci