Jdeme do druhé poloviny soutěže

Round two…FIGHT! Kultovní hláška z herní série Mortal Kombat, kdo neví oč běží, tak tím startuji jarní část sezóny. Sice je venku pod nulou a je konec listopadu, ale oficiálně se tomu říká jarní část, kterou zahájíme na hřišti Frýdku-Místku.

Extraliga, 12. kolo:

Pepino SKP Frýdek-Místek – HK FCC Město Lovosice,
neděle 28. listopadu od 17:00

Náš hostitel nezažívá úspěšnou pouť letošní sezónou. Patří mu až 10. místo tabulky, což vhledem ke kvalitě kádru není výsledkem, který by si představoval. Tým čítá několik zkušených hráčů a bývalých reprezentantů Sklenák, Petrovský, Chudoba nebo současných jako jsou Gřešek a Choleva. Frýdek je tedy kvalitním týmem, což dokazují i jeho výsledky. Ačkoliv se jedná o prohry, tak jsou ve většině případů velice těsné a není radno našeho soupeře jakkoliv podcenit. Tyto smolné porážky se mohou každou chvíli otočit ve výhry.

Lovci tedy budou muset navázat na bojovný výkon z posledního kola na hřišti Nového Veselí a jít svědomitě za vítězstvím. Ač jsem Frýdek-Místek představil jako kvalitního soupeře, pořád je to tým ze spodní části tabulky a tam ztrácet body nechceme!

Utkání můžete živě sledovat na Tvcom. K dispozici bude samozřejmě také prostřednictvím onlajny.cz.

Budeme rádi, když nás na dálku podpoříte, děkujeme. JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Komentář před utkáním:

Martin Hríb, trenér: „Při pohledu na tabulku se můžeme zdát jako jasný favorit. Ale už od začátku týdne připravujeme tým tak, že není možné nic podcenit a do Frýdku-Místku musíme odcestovat se 100% koncentrací, pokorou, ale jasným cílem dvou bodů. Neustále hráčům připomínáme, že každé dva body je potřeba potvrdit i v dalším zápase. Soupeř odehrál některé velmi dobré zápasy, i když pro něj bohužel bez bodového zisku. Prezentuje se hodně podobným stylem jako my, ale věřím, že zvítězí naše odhodlání a sebevědomí, které nám dodaly poslední kola.“

Petr Jahn, spojka: „Máme před sebou první kolo odvetné části soutěže, když jsme proti tomuto soupeři  odehráli výborné střetnutí v rámci Otvíráku sezóny na zimním stadionu v Lovosicích. Frýdek-Místek se opírá o velice dobrou souhru mezi svými zkušenými spojkami Tomášem Sklenákem a Vojtěchem Petrovským a jejich výbornou spolupráci s pivotem Adamem Gřeškem. My se budeme chtít nadále prezentovat rychlou bojovnou házenou, která nás zdobí v posledních kolech a přivézt do Lovosic další dva body.“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,