Lovce čeká třetí venkovní duel, cestují do Frýdku-Místku

Třetí zápas v řadě na venkovní palubovce čeká na naše házenkáře o tomto víkendu, kdy se představí na palubovce Frýdku-Místku.

13. kolo STRABAG Rail extraligy:

Pepino SKP Frýdek-Místek – HK FCC Město Lovosice,
sobota 5. prosince od 15:30

Poslední dva zápasy, shodně hrané na venkovní palubovce, Lovci zvládli. Body si připsali za vítězství v Kopřivnici i v televizním duelu v Novém Veselí. I tentokrát je čeká zápas „venku“ a to se soupeřem, se kterým doma zažili smolný konec střetnutí. V podzimní části extraligy už bez diváků Lovci Frýdku-Místku podlehli 32:33 brankou v poslední vteřině, rozhodně tedy mají v sobotu co napravovat.

Náš sobotní soupeř je na tom zatím bodově stejně jako Lovci, když si připsal 9 bodů za 4 výhry a jednu remízu. Také v počtu utkání je „skóre“ vyrovnané, dá se tedy stejně jako v Lovosicích očekávat vyrovnaný duel. Do týmu trenéra Daniel Vala se již vrátil také ostřílený Vojtěch Petrovský, který ještě více vyztužil spojkový řad soupeře vedený zkušeným Tomášem Sklenákem.

Duel začíná na severu Moravy v sobotu 5. prosince v 15:30 hodin, sledovat jej budete moci tradičně prostřednictvím Tvcom nebo onlajnů. Budeme rádi, pokud nás na dálku podpoříte. JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Ohlasy před zápasem:

Roman Jelínek, trenér HK FCC Město Lovosice: „Máme před sebou další ze série venkovních zápasů. Čeká nás Frýdek-Místek, se kterým jsme ztratili dva body doma a o to máme větší motivaci zvítězit a vzít si dva body zpět. Očekávám vyrovnané utkání se spoustou soubojů jeden na jednoho. Ústřední postavou soupeře je Tomáš Sklenák, který je velice silný právě v individuální činnosti a vytváří tak prostor pro své spoluhráče. Pokud se budeme moct opřít o dobře fungující obranu ve spolupráci s dobrým výkonem brankáře, jako tomu bylo v minulých dvou zápasech, a přidáme větší osobní odvahu s tlakem na bránu v útočné fázi, tak si věřím, že můžeme být úspěšní.“

David Kylíšek, spojka HK FCC Město Lovosice: „Do Frýdku jedeme s dobrou náladou a pohodou, která v týmu panuje po dvou venkovních výhrách a kterou budeme chtít ukázat i na hřišti. Rozhodně tam nejedeme odehrát jen nějaký zápas, ale chceme si odvézt dva body, které se nám doma nepodařilo získat. Samozřejmě to nebude lehké utkání a ještě na půdě soupeře, ale v posledních utkáních se ukázalo, že domácí prostředí v tuto dobu nehraje roli.“