Trenér Pavel Farář u Lovců končí

Přesně po roku dochází u házenkářů Lovosic ke změně na trenérském postu. 3.3.2019 nastoupil k Lovcům trenér Pavel Farář, aby bohužel přesně po dvanácti měsících po vzájemné dohodě obou stran jeho angažmá na severu Čech skončilo.

Posledním zápasem, ve kterém byl Pavel Farář na lovosické lavičce, bylo pondělní utkání v Jičíně. V tom Lovci podlehli soupeři v boji o postupové místo do play-off 23:31 a značně si zkomplikovali cestu do vyřazovacích bojů.

„Po dvanácti měsících spolupráce s Pavlem jsme se rozhodli jeho působení u týmu po vzájemné dohodě ukončit. Výsledky celku nejsou takové, jaké jsme si všichni představovali a chceme zkusit dát týmu aspoň krátkodobý impulz ve snaze dosáhnout na play-off,“ řekl ředitel klubu Vojtěch Srba a dodal: „s okamžitou platností přebírá tým Jan Landa, který na začátku sezóny působil vedle Pavla na trenérské lavičce jako asistent.“

Předčasný konec u týmu mrzí i trenéra Pavla Faráře: „Věřil jsem, že dosáhneme na lepší výsledky. Bohužel se mi jako trenérovi nepodařilo hráče přesvědčit o mé trenérské filozofii a nakonec jsme se dohodli na ukončení mého působení u lovosického celku. Určitě děkuji Lovosicím za trenérskou příležitost a přeji jim hodně štěstí ve zbývající části soutěže.“

Do konce základní části zbývají dvě poslední kola. V pátek 6.března se Lovci představí v dalším existenčním zápase ve Frýdku-Místku, v závěrečném kole pak doma přivítají loňského finalistu soutěže z Karviné.

Kategorie: aktuality, tým "A"