Mladší dorost napravil vysokou porážku z minulého kola

Mladší dorostenci odehráli v neděli 6.10.2019  své třetí utkání letošní sezóny.

 1. liga mladšího dorostu:

HK FCC Město Lovosice – Sokol Šťáhlavy
36:28 (16:12)

V tomto utkání jsme chtěli napravit vysokou porážku z minulého kola. Vstup do utkání se nám nevydařil podle našich představ. Hned v úvodu utkání jsme si vytvořili několik střeleckých příležitostí, ale nedokázali jsme skórovat. V obranné fázi jsme nebyli dostatečně agresivní a soupeři se podařilo vstřelit několik laciných branek. Po změnách v obraném systému a zvýšení agresivity a pohybu jsme přiměli soupeře k chybám a odskočili tak na rozdíl čtyř až pěti branek. Tento brankový rozdíl se nám podařilo udržet až do konce prvního poločasu.

Ve druhém poločase jsme chtěli pokračovat v obrané agresivitě, tak jako na konci první půle, ale začátek byl opět trochu ospalejší, než jsme si představovali.  Zlom v utkání nastal v patnácté minutě druhého poločasu, kdy jsme kvalitní obrannou a rychlým přechodem do útoku dokázali soupeři odskočit na rozdíl deseti branek. Vysoké herní tempo jsme udrželi až do konce utkání a soupeři se podařilo už jen zkorigovat výsledek na rozdíl osmi branek, čímž jsme vybojovali další 2 body v domácím prostředí.

Je nutno vyzdvihnout nasazení celého týmu. Další utkání sehrajeme příští sobotu v Liberci a v tomto střetnutí chceme i nadále bodovat.

Sestava a branky Lovců: Bartošík, Agler A. – Toman6, Trhlík 1, Majtan 6, Bareš, Hron 4, Vojíř, Pokorný Tadeáš 3, Vaverka 2, Klug 3, Šváb, Krogner, Lopata 2, Bednařík 6, Zámyslický 3