Ani starší dorostenci ve třetím kole nezaváhali

Své mladší kolegy v podobě vítězství napodobili o pár hodin později také hráči staršího dorostu, kteří ve třetím kole přivítali na své palubovce celek Sokol Šťáhlavy. Více čtěte v článku.

1. liga st.dorostu – 1.liga:

HK FCC Město Lovosice –  Sokol Šťáhlavy
32:26 (16:9)

Začátek střetnutí byl vyrovnaný, oba týmy se střídaly ve vedení a výsledkem byl stav 4:4  ve dvanácté minutě zápasu. Naše agresivní obrana a přechod do rychlého útoku  odstartoval  střeleckou sérii Lovosic, která se zastavila na vedení 9:5. Další minuty se nám dařilo držet odstup od soupeře a náskok neustále navyšovat. Deset minut před koncem prvního poločasu díky nepřesným přihrávkám a střelbě jsme soupeři dovolili snížit náskok na rozdíl tří branek. Posledních pět minut první části utkání opět patřilo našim chlapcům kdy dovolili soupeři vstřelit pouze jednu branku a tak se do šaten odcházelo  s poločasovým výsledkem 16:9.

Druhý poločas přinesl obdobný začátek jako v polovině první. Oba týmy se střídaly ve skórování, ale už jsme soupeři výsledek nedovolili zvrátit. A tak konečný výsledek o šest branek nám zajistil další dva body do tabulky na domácí palubovce.

Vítězství nad Sokolem Šťáhlavy posunulo náš tým na pátou příčku tabulky se ziskem čtyř bodů. V dalším  kole jedeme sehrát utkání do Rožnova p.R. kde bychom chtěli určitě bodovat. Zápas se hraje v  sobotu 12. října od 14:00 hodin.

Sestava a branky: Dohnal,Bartošík- Ciesla 1,Špulák,Macháček 11,Trégr 1,Donát, Malý 1, Bednařík 1,Šuma 1,Durček, Šmíd, Horáček 4, Lopata, Kovář 10, Kuchárik 1.