Další zápas Lovců opět s Brnem, tentokrát na půdě nováčka z Maloměřic

Lovci chtějí dát zapomenout na výkon s SKKP Handball Brno a konečně přivést body z půdy soupeře. Jejich dalším protivníkem ve STRABAG Rail extralize bude nováček SHC Maloměřice Brno.

Autor pozvánky: Miroslav Vintrich.

4. kolo Strabag Rail Extraligy:

SHC Maloměřice Brno – HK FCC Město Lovosice, 
sobota 28. září od 11:00

Ve 4. kole STRABAG Rail Extraligy zavítají hráči Lovců na palubovku nováčka v této soutěži SHC Maloměřice Brno. Tým vedený Vítem Musilem bude usilovat o první body v nejvyšší soutěži. Minulý týden prohráli Maloměřice na půdě loňského mistra z Plzně rozdílem třídy 38:16. Ale ani Lovcům se před týdnem nedařilo a prohráli své utkání s jiným brněnským týmem SKKP Handball Brno na své skoro domácí palubovce v Lounech 25:30.

Oba týmy půjdou do zápasu s cílem získat body, ať už Maloměřice své první extraligové vůbec, tak Lovci své první venkovní. Celý tým se musí mít na pozoru, neboť se v loňské sezoně ve venkovních utkáních vůbec nedařilo a Lovci v nich nezískali ani jeden bod. Maloměřice po postupu do STRABAG Rail Extraligy posílili své řady o mnoho mladých hráčů a jejich výkony v průběhu sezony budou mít určitě stoupající tendenci. Na soupisce našeho sobotního soupeře nalezneme pro naše fanoušky dobře známé jméno -brankáře Jakuba Koňaříka. Že nepůjde o jednoduché utkání si uvědomují i asistent trenéra Lovců Jan Landa společně s brankářem Janem Hrdličkovu (viz jejich komentáře níže).

Lovci k dalšímu kolu vyrážejí s ohledem na dopolední začátek zápasu již v pátek odpoledne. Utkání začíná v Brně-Maloměřicích v sobotu 28. září od 11 hodin. Sledovat jej můžete tradičně prostřednictvím klubové kamery na Tvcom nebo díky textovému onlajnu.

Děkujeme za vaši podporu na dálku! JSME JEDEN TÝM, MY A VY. 

Komentáře před zápasem:

Jan Landa, asistent trenéra HK FCC Město Lovosice: „Výsledky Maloměřic v prvních kolech této sezony vypadají celkem jednoznačně, nicméně neodpovídají průběhům jednotlivých zápasů. Maloměřice umí soupeře potrápit svojí trpělivou hrou a bude jenom na nás, jak se s tímto stylem házené dokážeme vypořádat. Pokud chceme dále pomýšlet na umístění v play off, nemůžeme si dovolit v tomto zápase ztratit jakýkoliv bod. Jestliže k tomuto zápasu přistoupíme se stejnou chutí zvítězit, jako tomu bylo v Zubří, nemám vůbec obavy. Jakmile nastoupíme do zápasu tak jako v Lounech proti Brnu, budeme mít se soupeřem co dělat.“

Jan Hrdlička, brankář HK FCC Město Lovosice: „Další venkovní zápas nás čeká na půdě Maloměřic. Na půdě nováčka extraligy, který stále čeká na své první body, což ale v žádném případě neznamená, že by jsme Maloměřice měli podceňovat. Maloměřice v domácím utkání proti celku z Hranic ukázali, že soupeři nic nedají zadarmo. Musíme si dát pozor především na uvolnění hráčů “jeden na jednoho” a také na stabilně dobře chytajícího Jakuba Koňaříka. Budeme se snažit odčinit domácí prohru proti Brnu a fanouškům zaručujeme, že uděláme vše pro to, abychom body z Maloměřic přivezli.“