Sezónu zakončí Lovci ve Frýdku-Místku

Úplně poslední zápas letošního ročníku mají před sebou házenkáři Lovosic, na které čeká odvetné střetnutí o konečné 7. – 8. místo ve STRABAG Rail extralize.

CHANCE Play of STRABAG Rail extraliga, utkání o 7. – 8. místo:

SKP Handball Frýdek-Místek – HK FCC Město Lovosice,
středa 8. 5. od 16 hodin

Z domácího utkání, které se hrálo v Lovosicích v sobotu, povezeme na sever Moravy manko pěti gólů po výsledku 25:30 (více k zápasu čtěte zde). Lovci tak budou ve zcela opačné situaci, než tomu bylo v předcházejícím dvou zápase ve skupině o 5. – 8. místo s Kopřivnicí. V tom si z úvodního duelu na domácím hřišti vezli pětigólovou výhru, ani ta ale nakonec nestačila na postup do lepší dvojice týmů v této skupině.

Utkání v okleštěné lovecké sestavě (nejinak je na tom ale i náš soupeř), začíná ve sportovní hale ve Frýdku-Místku ve státní svátek ve středu 8. května od 16 hodin. Kdo budete mít chuť fandit našemu týmu na dálku, můžete tak učinit prostřednictvím onlajnů nebo TVcom. Děkujeme! JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentář před utkáním: 

Vojtěch Srba, ředitel HK FCC Město Lovosice: „Chci věřit, že v odvetném střetnutí ve Frýdku-Místku předvedeme diametrálně odlišný výkon než v prvním domácím utkání. V něm nám zcela chybělo nasazení a osobní odvaha v soubojích jeden na jednoho a to hlavně v obranné fázi. Středeční zápas není o ničem jiném než o našem přístup a morálce. Kdy jindy než teď by měl ze sebe každý vymáčknout maximum možného, abychom aspoň částečně napravili dojem z domácího střetnutí.“