Podkrušnohorská liga minižáků 2018 – 2019

Devátý turnaj letošní sezony byl sehrán ve sportovní hale v Lounech.

Turnaj Louny, 13.4.2019

Turnaj vcelku nepřinesl žádné velké překvapení a před posledním turnajem v Chomutově je pravděpodobně rozhodnuto o konečném pořadí. Viděli jsme velmi zajímavé a dramatické zápasy, DHK Most přišlo o body v zápase s družstvem Loun. V ostatních utkání zvítězila děvčata velmi přesvědčivě a zaslouženě v turnaji vyhrála. Lovosice se vytáhly proti Lounům, naopak ostudně prohrály s DHK. Domácí ztratili body s Lovosicemi a překvapivě i jeden s Chomutovem. HK Most porazil družstvo Chomutova a Chomutov získal jeden bod po remíze s Louny.

Výsledky zápasů:
Lovosice – Louny 9:6, DHK Most – HK Most 14:5, Louny – Chomutov 9:9,
Lovosice – DHK 6:13, Chomutov – HK Most 11:14, Louny – DHK 11:8,
Lovosice – Chomutov 12:7, HK Most – Loko Louny 11:18, Chomutov – DHK Most 7:14, Lovosice – Baník Most 13:7

Slavnostní ukončení soutěže a předání cen všem účastníkům proběhne za přítomnosti ČT po turnaji v Chomutovské hale 18.května 2019.

Lovosický tým předvedl podobný výkon, jako na minulém turnaji v Lovosicích. Výborně začal s celkem Loun, který již po druhé porazil. Naopak opět s celkem DHK Most zcela propadl. Opět se potvrdilo, že tento tým nemá vůdčí osobnost, která by strhla ostatní k bojovnému výkonu,když se přestane dařit. Další zápasy po domluvě již naši hráči dokázali vyhrát a snad opět získat sebevědomí a víru ve vlastní schopnosti. Příští víkend je čeká Prague Handball Cup.

Sestava Lovosic: Skalický, Heřmanovský, Kratochvíl, Kylíšek, Cibulka, Sedláček, Urban, Kudlička, Chomát, Urban, Hemerka, Steif.