Zásnuby před extraligou? V Lovosicích nic nemožného :)

Neobvyklou předehru mělo utkání desátého kola STRABAG Rail extraligy mezi Lovci Lovosice a týmem SKKP Brno.

Lukáš Malý, křídlo Lovců, se totiž po nástupu všech hráčů zmocnil mikrofonu, aby před zaplněnou halou požádal o ruku svoji přítelkyni Janu. „Tahle myšlenka u mne vznikla asi před půl rokem. Prostě mne napadlo, že by to mohlo být fajn a nechal jsem se inspirovat i jedním z hráčů německé bundesligy Mads Mensah Larsenem. Pak už zbývalo najít jen nějaký vhodný okamžik,“ řekl po utkání Malý.

Nejen že se „Gumajz“ dočkal kladné odpovědi od své partnerky, ale v bezprostředně následujícím utkání byl také nejlepším střelcem našeho celku s 11 vstřelenými brankami. „Nedokážu říct, jestli mne ten okamžik nakopl. Sám sebe jsem v prvních dvaceti minutách přistihl, jak se usmívám, že jsem rád, že se to opravdu stalo. Je to pro mne v životě jeden z nejdůležitějších momentů,“ usmíval se křídelník Lovců.

Zásnuby svého spoluhráče pak náležitě ocení celý tým Lovosic, jak vysvětlil na závěr Lukáš: „tenhle zápas mne vyjde draho. Jednak musím dát basu piv za desátý a třicátý gól a tuhle vyjímečnou událost mi kluci pořádně zkalkulujou. Ale za těchto okolností mne to samozřejmě nebolí.“

Lovci nakonec v divoké přestřelce se 73 brankami zdolali svého soupeře z Brna 39:34 a připsali si šesté vítězství v letošní sezóně.

Kategorie: aktuality, tým "A"