Přijďte fandit Lovcům a vyhrajte americkou ledničku v hodnotě 40tisíc!

Předčasný vánoční dárek může získat jeden z vás, který přijde podpořit Lovce ve zbývajících zápasech tohoto roku. Jak si jej zajistit se dočtete v článku.

Soutěž pro fanoušky Lovců.

Do konce letošního roku zbývá našim Lovcům odehrát ještě 4 domácí zápasy a také utkání Českého poháru. A na každém z nich se bude soutěžit, tak jak se již stalo tradicí na domácích střetnutích. Pro všechny soutěžící jsme ale připravili ještě jednu výhru a ta rozhodně stojí za to.

Ve spolupráci s naším partnerem, společností Unima Plus s.r.o., může jeden z vás vyhrát velmi hodnotnou cenu: je jí chladnička Side by side značky Philco v ceně bezmála 40.000 Kč! O jakou cenu se bude soutěžit, se můžete podívat zde.

A teď to hlavní: jak můžete tuto speciální cenu vyhrát?

1) Přijďte povzbudit Lovce na některé z následujících utkání:

4. 10. 18:30 Lovosice – Talent ROBSTAV M.A.T. Plzeň (extraliga mužů)
15. 11. 18:00 Lovosice – Házená Strakonice (OF Českého poháru mužů)
11. 11. 17:00 HK FCC Město Lovosice – Pepino SKP Frýdek-Místek (extraliga mužů)

2) Zakupte si platnou vstupenku na utkání a kontrolní ústřižek hoďte do na to určené urny. Bez toho, abyste hodili ústřižek do urny, není možné vás vylosovat na poločasovou soutěž!

Držitelé permanentek si mohou na svoji permanentku (neplatí pro členy Fan Klubu a VIP permanentky) vyzvednout jednu číslovanou vstupenku.

3) Vždy v rámci prvního poločasu budeme losovat 3 z vás, kteří budou mít možnost zúčastnit poločasové soutěže o dílčí ceny. Upozorňujeme, že s ohledem na charakter soutěže se jí mohou zúčastnit pouze DOSPĚLÍ soutěžící (nad 18let)!

4) Vítěz poločasové soutěže postoupí do finále, které se uskuteční v rámci utkání se Zubřím (25. 11. od 17hodin). Ve finále se tak střetne trojice výherců z předchozích „kol“ (utkání s Plzní, Strakonicemi a Frýdkem-Místkem)

5) Buďte nejlepší ve finále soutěže a vyhrajte hlavní cenu, ledničku Philco od partnera klubu Unima Plus s.r.o.

A to je vše! Rozhodně tedy stojí za to, přijít fandit našemu týmu, protože jeden z vás si pak na konci listopadu může vysoutěžit předčasný vánoční dárek 😉

Děkujeme za podporu! JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,