Lovecká rezerva poprvé v sezóně poražena

V neděli 15.10 naše mužská záloha zajížděla do Loun na očekávané regionální derby.

6. kolo 2. ligy mužů SVČ:

Loko Louny – HK FCC Město Lovosice
30:27 (16:16)

Bohužel jsme tentokrát do utkání nastupovali bez třech hráčů základní sestavy a šanci se ukázat tak dostali ostatní hráči, kteří nemají tolik natrénováno. I přes tento hendikep jsme v první půli byli lepším týmem a skoro celý poločas jsme o dvě až tři branky vedli. Jenže tři zbytečné chyby v závěru prvního poločasu  nás tak stáli bezpečné vedení. Domácí družstvo jsme pak naopak, jak se říká, dostali do sedla a poločas utkání tak skončil nerozhodně v poměru 16:16.

Ani v druhé půli se obraz hry příliš nezměnil a i když jsme převážně tahali za kratší konec, tak dvě minuty před závěrečným hvizdem jsme mohli vyrovnat ze sedmimetrového hodu. Bohužel se tak nestalo. V závěru zápasu jsme již vsadili vše na jednu kartu a pak nám bohužel domácí, po našich chybách, odskočili na konečný rozdíl 30:27.  I tak si naši hráči zaslouží pochvalu za velkou bojovnost a vůli po vítězství, ale bohužel trénovaní hráči v taktice dnešního utkání propadli.

V dalším kole máme s ohledem na lichý počet týmů volný los, do soutěže se Lovci „B“ zapojí až 5. listopadu, kdy doma hostíme Sokol Úvaly (od 18 hodin).

Sestava a střelci Lovců: Arpád Gebur, Václav Vodička, – Pavel Pěkný (4), David Karlovec (1), Lukáš Černý (4/1), Roman Havel (6), Martin Prokop (4), Miroslav Borovička, Lukáš Hrdlička (4), Matěj Baičev, Jan Kapr (4),

Kategorie: aktuality, tým "B" Rubriky: